Sorry!

Ni får ursäkta min frånvaro! Men just nu så har de inte funnits mycket inspiration till bloggen.. All min inspiration har gått åt till att göra om här hemma i köket och nu har jag tentor i veckan plus att jag dragit på mig en förkylning! Men nu ska jag försöka kompensera med att lägga ut massor av bilder på vad jag gjort!

Lite förebilder kommer här!
Från hösten och julen hos oss!


När förra ägran bodde här


Efter bilder kommer här!




De är några snabba bilder som jag fick igår innan de började bli mörkt igen! Hoppas ni tycker om de lika mycket som jag! :)

Kommentarer
Postat av: jonna

Blev ju riktigt fint pernilla :)

Tänk hur länge du tjatat om att få ha hus och nu har du snart hela huset klart. Nu fattas bara sommarledighet så du kan fixa i trädgården och bara njuta :)

2011-01-13 @ 11:43:13
Postat av: Pernilla

Tack Jonna!

De är sjuk hur jag har längtat efter ett eget hus & nu har jag de och de håller på att bli helt och hållet till vårat eget! Åååh så jag trivs! Måste lägga upp hur de blev med lamporna jag hämta igår! (kan nog inte vara nöjdare!) Jag längtar till sommaren grymt mycket, för jag SKA ta mig tid till växthuset och min fina trädgård för i sommar sker förändringarna där :) Vänta bara tills du får ett hus, de är underbart!

2011-01-14 @ 08:22:42
URL: http://svartvitdrom.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej!

Vad kul att du lämnade en kommentar :) Och roligt med fler från Kalix som har bloggar med inredningsinriktning. Stolarna är köpta på EM och benen var då i valnöt som jag sedan målade vita, för precis som du säger är det jättesvårt att hitta stolar med vita ben.

Vilket fint hus du har :)

/Jenny

2011-01-17 @ 12:10:27
URL: http://harmonyinlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0