Focus deluxe


Att jag är sugen på dessa fina som nu finns som kampanj hos compadre som jag är medlem hos!
HÄR kan du gå in och kolla om du hittar något som passar dig, finns olika kampanjer och det byts ut eftersom :)

Ett tips!

Här får ni ett tips på en sida som jag brukar besöka titt som tätt och försöka få inspiration till något nytt här hemma!


Här är några av mina favoriter!

Inspiration


Dessa saker låg i min brevlåda igår så nu ska jag försöka få inspiration och ideér till nya små projekt här hemma när kylan fortfarande byter fast här i norr!


Rörstrand

Vet att det är många bloggare som visat dessa redan men jag har börjat trilla in mer och mer på "konst" saker än förrut, gillar kalligrafi, grafiska mönster och planscher med egna tryck..

Lovisa Burfitt har gjort en väldigt fin serie åt rörstrand! Jag är med och tävlar här om den söta lilla asken som man kan förvara allt möjligt till!


Var med och tävla!

Var du också med och tävla hos Insirera mera om dessa fina grafiska tryck!


Det finns massor av fina men helst skulle jag vilja ha det trycket som det står namn och datum på och ge till min underbara karl i 4 års present som vi firar imorgon! ♥


Lite nya bilder

Här får ni lite nya bilder hemifrån oss!

Min snygga fåtölj som jag gjort om och mina fina hyllor som vi fick upp i söndags, måste bara komma på vad jag vill ha på dem!

Vi har även fått upp vårat pussel som vi byggt! Och så han jag ändrat på köksbordet igen ;)

Sådär ser de ut!

Såhär ser det ut i köket, har "trollat" bort de röd/bruna mosaiken som var förut ovanför kaklet!

Häng ut!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om då de händer massor i livet just nu men kanske inte lika mycket inredning för tillfället.. Men håll ut jag ska försöka hinna med att inspirera er Här får ni i alla fall se 2 bilder hemifrån oss!
Våran nya snygga lampa till hallen! (förrut var de en lysrörslampa)

Och så måste jag bara visa min söta ljuskorg som min mormor gjort åt mig! :)
Ska försöka hinna fota lite nya bilder på de som jag gjort här hemma och sen ska jag försöka hinna ändra designen på bloggen inom kort!

RSS 2.0