Hemma hos mig!

Har glömt visa er hur det ser ut med de nya lamporna ovanför köksbordet, men här får ni några bilder! Har även lagt mina kokböcker i tallrikshyllan!





Iittala - förvaring

Vitriini från iittala, en fin burk som du kan ha framme som en prydnad samtidigt som du kanske har din fina ring eller någonting annat som gör att det blir ett konstverk!



Jars är genomskinliga burkar där du kan förvara nötter, knappar eller någonting annat! Otroligt snyggt att ha framme i köket med olika saker i.
 

Piilo betyder "ett gömställe" på finska och det är just vad man kan använda dessa askar till! Göm någonting som du håller kärt eller som du är rädd om!
 

Piilo finns även som amulett, med ett utrymme för att gömma små skatter i.

Rum för en stjärna!

Har ni sett Rum för en Stjärna med Simon och Thomas förra måndagen? Då tydde dem Pernilla Wahlgren och gjorde ett rum åt henne!
 


Här är första avsnittet om ni inte sett de!



Nu kl 21.00 är 2 avsnittet på tv3 och då är de Marie Sernholts tur! Tycker ni ska kolla, man får mycket nya idéer och inser att man inte alltid behöver göra som alla andra!

Tips!

Denna tjej är en god vän till mig, hon har massvis med idéer och hittar alltid på nya roliga saker och har ett otroligt fint hem! Rekomenderar starkt att ni ska kolla in hennes blogg!

Sorry!

Ni får ursäkta min frånvaro! Men just nu så har de inte funnits mycket inspiration till bloggen.. All min inspiration har gått åt till att göra om här hemma i köket och nu har jag tentor i veckan plus att jag dragit på mig en förkylning! Men nu ska jag försöka kompensera med att lägga ut massor av bilder på vad jag gjort!

Lite förebilder kommer här!
Från hösten och julen hos oss!


När förra ägran bodde här


Efter bilder kommer här!




De är några snabba bilder som jag fick igår innan de började bli mörkt igen! Hoppas ni tycker om de lika mycket som jag! :)

RSS 2.0